Arbeidsretta rehabilitering i Oslo

Kvar

Ved poliklinikken vår i Oslo

Varigheit

3 dagar per veke i 4 veker

Kven passar dette for?

 • Deg som har fysiske eller psykiske helseutfordringar
 • Deg som er motivert til å delta i arbeidslivet eller ta utdanning
 • Deg som er i arbeidsfør alder
 • Deg som kan bu heime samtidig med rehabiliteringa

Opplegg og aktivitetar

Du blir ein del av ei gruppe på 10 personar, som alle ønsker å kome tilbake til arbeidslivet eller i utdanning. Du får eit dagsprogram mellom klokka 0900 og 1500, der du deltar på kurs og får opplæring om korleis du kan meistre arbeidslivet og handtere daglege utfordringar. Halvparten av dagane møter du i poliklinikken, resten av tida jobbar vi saman digitalt. Vi vil hjelpe deg med å legge planar for framtida og gi deg meistringstru slik at du sjølv kan få til ei varig og god endring.

Vi ser heile deg

Du møter eit team som består av: 

 • Arbeidskonsulent
 • Fysioterapeut
 • Psykolog
 • Lege

Du møter arbeidskonsulenten og fysioterapeuten i dei ulike gruppeaktivitetane. Legen og psykologen blir med digitalt. Du får ein eigen kontaktperson, som vil følgje deg opp med individuelle samtalar.

Opptak og ventetid

 • Du kan søke opptak uansett hvor du bor i landet 
 • Du må be fastlegen din søke plass for deg 
 • Det er omlag 1-2 månader ventetid

Les meir om korleis du søker plass her:

Kostnad

Tilbodet er utan kostnadar. Det er dekka fullt ut av helsevesenet. Du får dekka reisa gjennom pasientreiser.no.

Har du spørsmål?

Kontakt helsesekretærane

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://rehabilitering.no 

Kommentarer 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din. 

Informasjonskapsler 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. 

Hvem vi deler dine opplysninger med 

Om du ber om at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.