Dette er ny tittel på øvingssida

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Søknadsprosessen steg-for-steg​

  1. Ta kontakt med fastlegen din.
  2. Foreslå for fastlegen at du trur eitt av tilboda våre kan hjelpe deg.
  3. Dersom fastlegen deler denne oppfatninga sender hen ein søknad og merker kva for eit tilbod søknaden gjeld.
  4. RKE (det regionale inntakskontoret) vurderer behovet og om du har rett til helsehjelp. 
  5. Om du har rett til helsehjelp RKE sender henvisning vidare til oss.
  6. Vi plasserer deg på første ledige inntak.
  7. Du får brev frå oss om at du har fått plass.
  8. Du svarar på dette brevet.
  9. Velkomen til oss!

Korleis søkje plass

Send søknaden elektronisk til Regional koordinerende enhet (RKE) v/ Sunnaas sykehus. Du finn informasjon om elektronisk søknad her. Søknadar frå andre regionar skal sendast til regional koordinerande eining/vurderingseining i den aktuelle regionen. Hugs å merke henvisninga med Rehabiliteringssenteret AiR as og kva type opphald pasienten skal søkast inn på (UngRehab, 4 veker ARR, KV, ARR delt opphald, ARR dag Oslo eller CFS/ME).Drøft med brukaren din om tilboda våre kan vere noko for hen. Det er viktig for utbytet av tilbodet at hen er motivert. Ta gjerne kontakt med oss om de treng ein samtale med oss for å finne ut om tilbodet vårt passar. Be hen ta kontakt med fastlegen eller andre som har henvisningsrett. Av og til kan det kanskje vere aktuelt å følgje hen dit.

Sendast direkte til AiR-klinikk.

Last ned skjema her:

Drøft med brukaren din om tilboda våre kan vere noko for hen. Det er viktig for utbytet av tilbodet at hen er motivert. Ta gjerne kontakt med oss om de treng ein samtale med oss for å finne ut om tilbodet vårt passar. Be hen ta kontakt med fastlegen eller andre som har henvisningsrett. Av og til kan det kanskje vere aktuelt å følgje hen dit.

Drøft med den det gjeld om tilboda våre kan vere noko for hen. Det er viktig for utbytet av tilbodet at hen er motivert. Ta gjerne kontakt med oss om de treng ein samtale med oss for å finne ut om tilbodet vårt passar.

Har du spørsmål?

Kontakt helsesekretærane

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://rehabilitering.no 

Kommentarer 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din. 

Informasjonskapsler 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. 

Hvem vi deler dine opplysninger med 

Om du ber om at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.