Klikk her for Sigruns fantastiske side:

Reisa til Rauland

Haddlandsvegen 20

3864 Rauland

Det er plass til alle og moglegheit for lading av el-bil.

Haukeliekspressen stoppar i Åmot. Derifrå kan du ta lokalbuss til Rauland.

Reiseutgifter til og frå AiR-klinikk (ankomst og avreise) blir dekt av Pasientreiser.

Reisa må skje på billigaste måte med offentleg transport. Du betalar eigenandel som blir trekt frå beløpet du legg ut. Har du spesielle behov, står det meir om det på Pasientreiser sine nettsidar.

Les om meir på Paseintreiser.no

I Rauland

Her finn du praktisk informasjon om korleis det er hjå oss på AiR Rauland

Pakkeliste

 • Dine eigne, faste medisinar for heile opphaldet
 • Aktuelle røntgenrapportar (du treng ikkje røntgenbiletet)
 • Badetøy, treningstøy og joggesko til innebruk
 • Joggesko, fjellsko/gummistøvlar
 • Tøy og sko du eventuelt kan ri i (riding inngår ikkje i kartleggings- og vurderingsopphaldet)
 • Turkopp, liten tursekk og eventuelt termos
 • Musikkinstrument og hobbyutstyr
 • PC og vekkeklokke
 • Spinningsko og sykkelshorts

Fritidstilbodet

Fritidstilbodet på AiR er variert og består av ein del organiserte aktivitetar. Fritidstilbodet er på dagtid i helgene og på ettermiddag og kveldstid i vekedagane. Døme på organiserte fritidsaktivitetar kan vere:

 • Handverkskurs
 • Spelkveldar
 • Uformelle turneringar
 • Turar av ulik
 • vanskelighetsgrad
 • Innføring i ulike aktivitetsformer

For mange er den uoraganiserte fritida noko mange ser attende på med glede. Ein har moglegheit til å benytte seg av nærområdas fantastiske natur. Ein har og tilgang på senterets fasilitetar. Dette er gode arenaer for både sosialt samspel og eigentid.

Les meir på Visit Rauland og Vinje kommune.

Kosthald og måltid

Vi serverer frukost, lønsj, mellommåltid og middag til faste tider.
Vi serverer frukost og middag. Du må lage lønsjpakke sjølv.
Vi kan tilby vegetarkost, men diverre ikkje vegan og FODMAP. Dersom du har allergiar tilpassar vi kosten for dette. Ta i så fall kontakt med oss før du kjem.
Det er høve til å ha litt privat mat til mellommåltid og liknande i kjøleskap som gruppa disponerer i fellesskap.

Romma og bygget​

 • Du får enkeltrom med dusj og wc, som du har gjennom heile opphaldet.
 • Rommet er enkelt møblert med seng, lenestol, skrivebord og radio.
 • Det er Internettilgang på alle rom.
 • Du får låne handkle og sengetøy.
 • Du har ansvar for reinhald og orden på rommet ditt, men du vil få god informasjon om rutinar og kvar du finn vaskeutstyr.
 • Det er tilgang til vaskemaskin, og du får kjøpe vaskemiddel.
Det er internettilgang i alle hus, og TV i flere fellesrom. Du har tilgang til ulike treningsrom, svømmebasseng og friluftsutstyr. Meir informasjon om rom, vasking og utlånsordningar kan du finne på deltakarintranettet her.

Har du spørsmål?

Kontakt helsesekretærane

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://rehabilitering.no 

Kommentarer 

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din. 

Informasjonskapsler 

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. 

Hvem vi deler dine opplysninger med 

Om du ber om at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør. For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.